Strategische sessie

 

 

Strategische inspiratiesessie voor zelfstandige opticiens en audiciens

Tijdens deze inspiratiesessie definiëren we met de sleutelmedewerkers van jouw optiek- of audiciensbedrijf een Vision statement en een Mission statement.

Als je duidelijk voor ogen hebt 'Waar je als bedrijf voor gaat?' en waar je als medewerker en als team voor staat?, dan wordt het ondernemen veel leuker en effectiever. Welke processen gaan we vervolgens bewust aanscherpen om nog meer onderscheidend te worden?

Waarom doen we het anders? Hoe doen we het anders? En wat betekent dat voor de klantreis en ons handelen? Je nog meer bewust zijn dat jouw professionele diensten cruciaal zijn voor de levenskwaliteit van je klanten. Wat wij leveren wordt dan een maatwerk kijk- of hooroplossing. De waarde ervan wordt bepaald als resultante van de geleverde producten én vooral door de kwaliteit van jouw professionele dienstverlening.

We bepalen vervolgens welke competenties er binnen jouw team al aanwezig én nodig zijn om deze ambities waar te maken. En met een goed beschreven visie en missie weten jouw klanten en medewerkers waar ze aan toe zijn!

Nu ook online strategische inspiratiesessie(s) mogelijk!

Geïnteresseerd in een (online) strategische inspiratiesessie? Stuur dan een mail naar mijn e-mailadres. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.