Nieuws

Online training en coaching

Training, coaching of advies één op één. Minder reistijd en de persoonlijke aandacht verhoogt de efficiency. Heeft u een nieuwe verkoopmedewerker zonder optiekdiploma, dan is de basiscursus optiek een aanrader. Kan uw nieuw aangenomen opticien een boost gebruiken m.b..t. het verkopen en inmeten van maatwerk brillenglazen, dan is deze vorm van training op afstand ideaal. Wilt u als ondernemer af en toe even sparren, online coaching en advies is flexibel inzetbaar en kan ook in de avonduren plaatsvinden.

Geïnteresseerd, stuur dan een mail naar ons e-mailadres. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Strategische inspiratiesessie voor zelfstandige opticiens

Tijdens deze inspiratiesessie definiëren we gezamelijk een Vision statement en een Mission statement voor jouw optiekbedrijf. Als je duidelijk voor ogen hebt 'Waar je voor staat?' en 'Waar je voor gaat?', dan wordt het ondernemen veel leuker en effectiever. We bepalen vervolgens welke competenties er nodig zijn om deze ambities waar te maken. En medewerkers weten waar ze aan toe zijn!

Geïnteresseerd, stuur dan een mail naar ons e-mailadres. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Nieuw professionele fotografie van jouw bedrijf t.b.v. website en/of print

Optiekfotografie biedt nu professionele fotoshoots t.b.v. jouw website en/of printcampagnes. Jacqueline Dickhoff heeft als professioneel fotograaf en grafisch ontwerpster keihard gewerkt aan een nieuw concept voor onderscheidend beeldmateriaal voor de zelfstandige opticien. Meer lezen.....

Heeft u interesse en wilt u meer weten wat optiekfotografie® voor u kan betekenen, kijkt u dan eens op www.optiekfotografie.nl.

Voor informatie en tarieven over specifieke winkelfotografie, klik dan hier.

Training: Meer brillen, meer beleven

Met deze nieuwe training geeft u uw verkoopmedewerkers een tool in handen om snel en effectief meer uit de behoefte-inventarisatie te halen. In korte tijd achterhalen zij wat de klant allemaal met zijn of haar ogen doet. En die extra informatie biedt geweldige handvatten voor het adviseren van additionele kijkoplossingen.

Heeft u interesse en wilt u meer informatie over deze training, neemt u dan contact op met uw Essilor optiekadviseur.

Harry is lid van OPTIEKadviseurs®

Als zelfstandig adviseur heeft Harry regelmatig intervisie met andere trainers, coaches en adviseurs die werken in de Optiekbranche. Tijdens deze intervisie kwam telkens naar voren dat er een prachtige toekomst is weggelegd voor de zelfstandige opticien. Harry heeft samen met 3 andere adviseurs het platform OPTIEKadviseurs® opgericht.

Heeft u interesse en wilt u meer weten wat OPTIEKadviseurs® voor u kan betekenen, kijkt u dan eens op www.optiekadviseurs.nl.

Essilor Master classes en Trainingen scoren zeer goed

Afgelopen jaar hebben al honderden opticiens uit de Benelux deelgenomen aan een of meerdere Essilor trainingen. De reacties zijn zonder uitzondering positief, om niet te zeggen razend enthousiast. Op een schaal van 1 tot 5 scoren de trainingen gemiddeld 4.6. In oude rapportcijfers is dat een dikke 9!

Geïnteresseerd in een Essilor training, informeer bij uw Essilor Optiek adviseur of kijk op de Essilor website.

Doe de quickscan

Tijdens intakegesprekken voor verkooptrainingen hoor ik van mijn opdrachtgevers steeds dezelfde statements. Hieronder treft u een aantal van deze statements aan. Tijdens mijn observaties in hun optiekbedrijven krijg ik dit in praktijksituaties vaak bevestigd.

Geïnteresseerd, doe dan snel de Quickscan of stuur een mail naar ons e-mailadres. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.