Nieuws

Optical Support bestaat 15 jaar

Harry Dickhoff

In mei 2004 startte Harry Dickhoff met Optical Support training, coaching en advies. Inmiddels heeft hij ruim 500.000 km afgelegd, meer dan 10.000 cursisten en studenten mogen trainen/inspireren en heeft hij veel medewerkers en ondernemers gecoacht. Tussen de bedrijven door heeft hij meerdere leuke interimklussen bij leveranciers vervuld. En aangezien er veel gebeurt in onze mooie branche blijven er uitdagingen zat. Tot snel!

Online training en coaching

Training, coaching of advies één op één. Minder reistijd en de persoonlijke aandacht verhoogt de efficiency. Heb jij een nieuwe verkoopmedewerker zonder optiekdiploma, dan is de basiscursus optiek een aanrader. Kan jouw nieuw aangenomen opticien een boost gebruiken m.b.t. het verkopen en inmeten van maatwerk brillenglazen, dan is deze vorm van training op afstand ideaal. Wil je als ondernemer af en toe even sparren, online coaching en advies is flexibel inzetbaar en kan ook in de avonduren plaatsvinden.

Geïnteresseerd in een online sparringsessie, training en/of coaching? Stuur dan een mail naar mijn e-mailadres. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Vision Care Professionals

Wil je jouw optiekbedrijf transformeren naar Vision Care Professionals? Klik hier voor meer informatie>>>

Heb je behoefte aan support en/of intervisie? Stuur dan een mail naar mijn e-mailadres. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Strategische inspiratiesessie voor zelfstandige opticiens

Tijdens deze inspiratiesessie definiëren we gezamelijk een Vision statement en een Mission statement voor jouw optiekbedrijf. Als je duidelijk voor ogen hebt 'Waar je voor staat?' en 'Waar je voor gaat?', dan wordt het ondernemen veel leuker en effectiever. We bepalen vervolgens welke competenties er nodig zijn om deze ambities waar te maken. En medewerkers weten waar ze aan toe zijn!

Geïnteresseerd in een strategische inspiratiesessie? Stuur dan een mail naar mijn e-mailadres. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Professionele fotografie van jouw bedrijf t.b.v. website en/of print

Optiekfotografie biedt nu professionele fotoshoots t.b.v. jouw website en/of printcampagnes. Jacqueline Dickhoff heeft als professioneel fotograaf en grafisch ontwerpster keihard gewerkt aan een nieuw concept voor onderscheidend beeldmateriaal voor de zelfstandige opticien. Meer lezen.....

Heb je interesse en wil je meer weten wat optiekfotografie® voor jou kan betekenen, kijk dan eens op www.optiekfotografie.nl.

Voor informatie en tarieven over specifieke winkelfotografie, klik dan hier.

Harry is lid van OPTIEKadviseurs®

Als zelfstandig adviseur heeft Harry regelmatig intervisie met andere trainers, coaches en adviseurs die werken in de Optiekbranche. Tijdens deze intervisie kwam telkens naar voren dat er een prachtige toekomst is weggelegd voor de zelfstandige opticien. Harry is actief lid van het platform OPTIEKadviseurs.

Heb je interesse en wil je meer weten wat OPTIEKadviseurs® voor jou kan betekenen, kijk dan eens op www.optiekadviseurs.nl.

Essilor Master classes en Trainingen scoren zeer goed

Afgelopen jaar hebben al honderden opticiens uit de Benelux deelgenomen aan een of meerdere Essilor trainingen. De reacties zijn zonder uitzondering positief, om niet te zeggen razend enthousiast. Op een schaal van 1 tot 5 scoren de trainingen gemiddeld 4.6. In oude rapportcijfers is dat een dikke 9!

Geïnteresseerd in een Essilor training, informeer bij jouw Essilor Optiek adviseur of kijk op de Essilor website.

Doe de quickscan

Tijdens intakegesprekken voor verkoop- of communicatietrainingen hoor ik van mijn opdrachtgevers steeds dezelfde statements. Hieronder tref je een aantal van deze statements aan. Tijdens mijn observaties in hun optiekbedrijven krijg ik dit in praktijksituaties vaak bevestigd.

Geïnteresseerd, doe dan snel de Quickscan. Zijn er verbeterpunten, stuur dan een mail naar mijn e-mailadres. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.